Welkom bij Akkermans Dakbedekking

Akkermans Dakbedekking verzorgt de aanleg, de renovatie en het onderhoud van platte en hellende daken. Wij verwerken bitumineuze en kunststof dakbedekkingen voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen.
Akkermans01
Akkermans02
Akkermans03
Onze dakspecialisten bieden al ruim 25 jaar particulieren, organisaties en bedrijven een professionele totaaloplossing. Met Akkermans Dakbedekking heeft u altijd een betrouwbaar dak boven uw hoofd.

Zekerheid, kwaliteit en service

Akkermans Dakbedekking streeft naar zekerheid, kwaliteit en service. Zowel op korte als lange termijn. Onze vakmannen worden intern opgeleid en volgen op regelmatige basis externe cursussen.

Daarnaast werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten welke zijn voorzien van een KOMO-attest en Certificaat Technische Goedkeuring (CTG).

Laatste nieuws

Topdrukte
Topdrukte
donderdag 18 maart 2021

Het is ongekend druk en de mooie projecten stromen binnen maar ook de wachttijden worden langer daarom zijn wij op zoek naar echte dakdekker ..
Lees verder

Vorstverlet
Vorstverlet
maandag 08 februari 2021

Winter, Sneeuw, ijs en temperaturen onder nul. Met deze omstandigheden is het te gevaarlijk om buiten op het dak te werken. Daarom zitten wi ..
Lees verder