Welkom bij Akkermans Dakbedekking

Akkermans Dakbedekking verzorgt de aanleg, de renovatie isolatie en het onderhoud van platte en hellende daken. Wij verwerken bitumineuze en kunststof dakbedekkingen voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen.
Akkermans01
Akkermans02
Akkermans03
Onze dakspecialisten bieden al ruim 35 jaar particulieren, organisaties en bedrijven een professionele totaaloplossing. Met Akkermans Dakbedekking heeft u altijd een betrouwbaar dak boven uw hoofd.

Zekerheid, kwaliteit en service

Akkermans Dakbedekking streeft naar zekerheid, kwaliteit en service. Zowel op korte als lange termijn. Onze vakmannen worden intern opgeleid en volgen op regelmatige basis externe cursussen.

Daarnaast werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten welke zijn voorzien van een KOMO-attest en Certificaat Technische Goedkeuring (CTG).

Laatste nieuws

Kerstsluiting 2023/2024
Kerstsluiting 2023/2024
vrijdag 22 december 2023

Wij zijn met de feestdagen gesloten tot 8 januari 2024.Tijdens de vakantie kunt u ons het beste via de mail bereiken  ..
Lees verder

Zomervakantie 2023
Zomervakantie 2023
donderdag 27 juli 2023

In de zomervakantie zijn wij gesloten van af vrijdag 28 juli tot en met maandag 21 augustus.In deze periode zijn wij beperkt bereikbaar. E-m ..
Lees verder

We want You
We want You
woensdag 20 april 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, wij zijn op zoek naar jou.#Dakdekker, #LeerlingDakdekker, #Kunststofdakbedekking, #Bitumineuzedakbedek ..
Lees verder