Akkermans Dakbedekking maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Welkom bij Akkermans Dakbedekking

Akkermans Dakbedekking verzorgt de aanleg, de renovatie en het onderhoud van platte en hellende daken. Wij verwerken bitumineuze en kunststof dakbedekkingen voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen.
Akkermans01
Akkermans02
Akkermans03
Onze dakspecialisten bieden al ruim 25 jaar particulieren, organisaties en bedrijven een professionele totaaloplossing. Met Akkermans Dakbedekking heeft u altijd een betrouwbaar dak boven uw hoofd.

Zekerheid, kwaliteit en service

Akkermans Dakbedekking streeft naar zekerheid, kwaliteit en service. Zowel op korte als lange termijn. Onze vakmannen worden intern opgeleid en volgen op regelmatige basis externe cursussen.

Daarnaast werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten welke zijn voorzien van een KOMO-attest en Certificaat Technische Goedkeuring (CTG).

Laatste nieuws

Carnaval 2019
Carnaval 2019
vrijdag 01 maart 2019

De Carnaval staat weer voor de deur. Maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Woensdag 06-03-2019 zijn wij weer open. Wij wensen iedereen fijne ..
Lees verder

Mooi weer
Mooi weer
maandag 18 februari 2019

Zelden hebben we deze temperatuur meegemaakt in februari. Met de carnaval in het vooruitzicht hopen we dat de winter ver afgelopen is.  ..
Lees verder

Isolatie en dakranden
Isolatie en dakranden
dinsdag 05 februari 2019

Als je het dak gaat isoleren zullen de dakranden vaak te laag zijn. Het ophogen kan op diverse manieren aangepakt worden. Deze oplossing met ..
Lees verder