Akkermans Dakbedekking maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Welkom bij Akkermans Dakbedekking

Akkermans Dakbedekking verzorgt de aanleg, de renovatie en het onderhoud van platte en hellende daken. Wij verwerken bitumineuze en kunststof dakbedekkingen voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen.
Akkermans01
Akkermans02
Akkermans03
Onze dakspecialisten bieden al ruim 25 jaar particulieren, organisaties en bedrijven een professionele totaaloplossing. Met Akkermans Dakbedekking heeft u altijd een betrouwbaar dak boven uw hoofd.

Zekerheid, kwaliteit en service

Akkermans Dakbedekking streeft naar zekerheid, kwaliteit en service. Zowel op korte als lange termijn. Onze vakmannen worden intern opgeleid en volgen op regelmatige basis externe cursussen.

Daarnaast werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten welke zijn voorzien van een KOMO-attest en Certificaat Technische Goedkeuring (CTG).

Laatste nieuws

Bitum lekkage
Bitum lekkage
woensdag 18 april 2018

Oude bitumen hebben een laag smeltpunt, in de zomer met een oplopende temperatuur kan deze gaan lekken. vaak is het slopen van het dak de en ..
Lees verder

Einde winterseizoen
Einde winterseizoen
dinsdag 20 maart 2018

Hopelijk is deze week de laatste van koning winter, de zon word sterker en de dagen gaan weer lengen. Door het aanhouden van het winterse we ..
Lees verder